lördag 31 december 2011

kaosbruden

nyårsafton och jag har tappat bort min klänning? Har ingen koll på vad jag ska ha på mig ELLER ta med. Grymt jobbat! Åker till stallet nu och pussar lite på ponnyn och hoppas att jag kommer på nåt under tiden

såg att jag fått ett rätt välfyllt konto nu också, så jag tror jag ska ta svängen förbi maxi på vägen hem och få med mig nåt gott hem!

och ja

jag vet att denne kommer länka till min blogg och prata med de flesta av sina vänner om hur barnslig jag är som gör en sån höna av en fjäder men tyvärr, kunde inte bry mig mindre. Ville ba säga att jag är lite förutseende och det brukar ju kännas lite pinsamt för vissa när man vet vad dom gör för tokerier.

Hoppas er inledning på årets sista dag varit bättre än min? Va gör ni ikväll? Jag ska på nyårsknytis, ska bli kul att träffa alla igen! Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig men den dagen den sorgen!

säg den lycka som varar länge?

Var så stört glad idag för att det gick så sjukt bra med min häst idag. Skriver en facebookstatus där jag skriveratt min häst var skitfin när jag låtsades att den var en annan häst. Skriver även att jag slapp vara arg idag och arg, det får man tydligen inte känna sig när man håller på med djur? Fick askonstig kritik riktad mot mig för att jag kan bli irriterad på min häst när han har sina jobbiga perioder. Vad i helsike. Tar åt mig alldeles för mycket idag också, brukar vara den som låter det mesta rinna av för det har jag lärt mig genom åren, speciellt med denna häst, men det här var så oväntat. Att efter att jag antyder att det är MIG problemet ligger hos, eftersom han var fin när jag låtsades att han var en annan, stampa ännu mer på mig? Vissa människor lär ju ha lite underutvecklad empati alltså. Jag uttrycker mig sällan om sånt jag inte har den blekaste aning om, är rätt självklart för mig att alla gör så, men icke. Jag hatar att ta farväl men jag och den här kompisen, som var rätt nära ändå trodde jag, vi gör nog bäst i att pausa lite nu asså. Inte ofta jag gör slut med kompisar men här får jag sätta ner foten, tack för mig.

fredag 30 december 2011

chinapremiär

åt kinamat idag för första gången nånsin! Var godare än jag trodde, är alltid lite misstänksam mot nya grejer, speciellt mat. Är nog lite från när jag var liten och vi åt mest svensk hederlig traditionell mat typ, och att jag lätt mår illa av mat nu så är jag lite försiktigare med vad jag äter. Orkade bara pilla i mig en tredjedel av maten till lunch men resten blev middag typ. Är mätt som tusan nu i alla fall, och om vi säger som så, tusen gånger hellre china än sibylla.......... ;)

årets näst sista dag

tänkte springa en sväng i affärer idag men orkade inte riktigt? nu slänger jag i mig lite mellanmålsmat typ och åker sen till stallet. Undrar var jag kommer invigningsäta idag? Hoppas på nåt som är ätbart!

har invigningsätit på sibylla

Those hamburgers did not float my boat. Orkade inte trycka i mig pommessen så den kunde jag inte utvärdera, min mage är ju inte så lätt att trycka ner vad för mat som helst i nu med tanke på att jag varit lite sjuk... men sibylla äter jag inte fler ggr självmant på, det är nåt som är säkert :)

torsdag 29 december 2011

hello love the sun came to see you

har inte varit allt för kaxig senaste tre dagarna men nu börjar det vänta lite! Hoppas jag kan få må bra imorrn så jag kan rida lite ordentligt. what else? Mamma var här på annandagen, vi gick i en affär och jag fick välja en födelsedagspresent. Najs! Nu vet jag åtminstone en present jag kommer va nöjd med. Har slipat lite på min födelsedagsönskelista under dagen och snart är den nog klar. Bara nödvändigheter, förstås ;) Mer hästigt denna gång än till julen. Snart kommer ju även en lite försenad julklapp till mig själv hoppas jag...

tisdag 27 december 2011

inte ok

hade stalljour igår, mådde inte allt för väl. Klarade mig hela dagen fram till kvällsfodringen va nästan klar - bam. Maginfluensa. Najs! under natten har jag provat sova på alla möjliga ställen i huset, visse ni att man kan tycka det är skönare att sova på badrumsgolvet än i sin egen säng? Knäppt. efter att knappt ha sovit hela natten kunde jag äntligen sova vid fyratiden, somnade i soffan till ljudet av diskmaskinen.. Drygt 2 timmar senare kommer min mosters man ner o ba eh tja vad gör du?! Han kanske inte väntade sig att hitta sitt hus i en enda röra på morgonen men ah. felåt för det. Mår bättre nu men långt ifrån bra, har kunnat äta nu på eftermiddagen i alla fall, gillar!

lördag 24 december 2011

julafton

hörrni hur har julen varit för er? min har varit kanon, för första året ger jag faktiskt bort mer än jag får! Tecken på att man blivit vuxen? I alla fall, tyckte min presenthög var så sjukt liten när jag slagit in paketen färdigt, så jag tog en snabbis på stan på förmiddagen och fyllde på lite. Mamma och mormor har ALLTID torra händer, så de fick varsin superbra handkräm från neutrogena. En bra som inte innehåller mineraloljor utan glycerin istället. Hoppas de använder ordentligt, är trött på deras "gnäll" haha ;) Min lilla kusin fick två littlest pet shop- paket, han hade önskat sig men det blev kanske lite mycket av det goda, 5 paket med lps? Oliak men ändå. Jag klagar inte, är roligare att leka med söta grejer med honom än alla tråkiga starwarslekar :D

Moster fick lite badoljor och ett vintage örngott med Garfield, hennes man ett paket lakritspipor (lame i know, men hellre får nåt man vill ha än ngt dyrare som man inte vill ha och behöver fejka tacksamhet?) mormor fick lite plåster också, och lite olika choklader och en ficklampa. Mamma fick en bild på ett träns jag beställt åt henne och dessutom en asbra multificklampa. Har smyganvänt den själv ;) Svinbra verkligen. Mormor var jättetacksam, eller haha alla var. Men ville fokusera lite extra på mormor i år, annars brukar hon alltid ha minst presenthög när paketen är utdelade men i år fick hon massa grejer som va bra att ha. Kul att kunna göra henne glad, hon gör ju alltid så mycket för mig.

Vad fick jag då? Fick lite kläder, en del nödvändiga grejer och annat inte så nödvändigt, och ytterligare fem tusen till körkort. Nu ska jag väl banne mig klara av det här med körkort lite kvickt får man hoppas? Har ju inte mycket kvar alls!  Är nöjd med mina presenter. DESSUTOM har jag ju "nästanfått" lite av min kusins present... Han fick xbox 360 kinect med ett disneylandspel. Gissa om hela det westerlundska huset har slagits mot spöken, kramat musse och åkt tunna nerför vattenfall hela kvällen? Svårt men sjukt kul, julmaten lär ju knappast bli kvar speciellt länge på kroppen. Är helt mör i hela kroppen nu, otränad eller vad? Önskade mig ju ett gymkort, som jag inte fick eftersom jag inte har tid att gymma, men jag tror nog jag får träning ändå.... vill jag ha lite mer styrka får jag väl låna min mosters trimgrips ;)

Julen har varit god. Hoppas ni haft det kalas, imorgon lär jag springa runt i disneyland hela dagen, tills det är dags att åka ut och krama hest! Sov gott, och imorgon kommer jultomten till USA. Kanske skulle åka på spontanresa dit och få en omgång julklappar till? ;)

God Jul!!!

 

i hear those sleighbells

försöker planera min morgondag: Slås av hur svårt det verkar vara för tv-kanalerna att sända julfilmer på julafton? Hallå hör ni hur skevt det låter eller? Hittade typ 3 filmer. Alla hade jag sett och gillade ävl inte sådär nämnvärt mycket... Men ah. Det märks vad jag gör imorrn. Fixar sista julklapparna, gör jag........ oups.

torsdag 22 december 2011

sista minuten julklappstips?

Seventeen magazine är jämförbart med de svenska tidningarna frida, solo och veckorevyn. Jag tycker till och med seventeen innehåller lite mindre skräp än de svenska systrarna. Skillnaden utöver det? Du läser på engelska och kostnaden per tidning rakt hem i brevlådan är från endast 12 kr per nummer! Skitbilligt rent ut sagt. vill du köpa lösnummer först för att se om tidningen är nåt för dig finns de på vissa pressbyrån, jag har hittat dem på press stop i linköping, vid trädgårdstorget.

blöblö

att göra imorrn:
[]köpa färg
[]städa rummet
[]köpa sista julklappen
[]slå in allt
[]tvätta en maskin kläder

thats about it. kom hem för typ 20 minuter sen och huset är helt tomt? Kan inte minnas att de sa att de skulle iväg nåstans idag och det finns ingen lapp. Knas. Men dom kommer väl hem så småningom........ kan man hoppas.

heja lovis simma lugnt

länge sen jag kände mig såhär, hur eller som måste jag till skolan för att hämta böcker. har typ tre arbeten kvar nu som måste göras innan jag börjar skolan igen. så det är väl bara att bita ihop och åka iväg, I guess. Kommer säkert köra omkull på en isfläck och bli medvetslös eller nåt, men då har jag i alla fall åkt. Kanske känns bättre då?

onsdag 21 december 2011

tänk om jag hette nåt på o i efternamn. Då hade jag kunnat va rolig och skriva mina initialer EmO typ.

tänkte publicera ett jättedjupt inlägg här men sen kom jag på att ni är för många som läser här och jag vet inte riktigt vilka ni är och det är för jobbigt att blotta sig så mycket som jag skulle gjort där. Kan dock bjussa på en mening.  Nej det kan jag inte, för ni skulle ba hitta på en egen innebörd och sånt trams klarar jag mig utan, tack och hej.

ps. Skulle uppskatta om ni kunde sluta glo då jag umgås med min kusin. Hon är en människa precis som ni andra bara att hon inte använder så mycket smink. Sanning. ds.

massa skit om vad som hänt som inte angår mig

hur går det för er med julklappar? Fick panik nyss, har spenderat mina decemberpengar på kläder osv nödvändgia grejer till mig själv :C julkapparna jag ska ge igår är väldigt lame. Känns ju... bra?

#förvirradtjej

försov mig brutalt. vaknade halv sju och var så jävla stolt sen vaknade jag många timmar senare och var inte lika stolt längre. Sen under dagen hände en grej som gör mig så sjukt förvirrad. kan inte människor ba, säga vad dom menar? Men whatevs. Julavslutning imorgon, tydligen ska vi ha ett mingel i cafét med alla samhälls/ekonomiklasser, ser jag fram emot det? Nej. Men det är ba typ en halvtimme, sen har vi ngn julgrejs i aulan och sen är det lov! Skönt, och inte en dag för tidigt :)

Buzzador

Jag har varit buzzador i ungefär ett år nu, och det tycker jag fler ska bli. Som buzzador får du gratisprover hem i brevlådan. En större/lite mer till dig själv, och så en mängd prover att dela ut till vänner! Ofta kan du även få rabattkoder och liknande under vissa kampanjperioder. Som buzzador får du mycket och det är inte speciellt jobbigt, allt som krävs av dig är att du provar de kampanjer du anmält dig till och skriver en rapport på deras hemsida. Jättelätt och kul att få grejer ju :)

Hur gör man då? Jo du klickar förslagsvis HÄR och blir medlem.  OBS du måste vara över 15 (född 1996) har jag för mig. Det kostar ingenting att vara buzzador och du kan välja vilka kampanjer du vill prova. Är det nåt du absolut känner att du inte har bruk av, då tackar du bara nej. Smidigt!

tisdag 20 december 2011

fem truths

 - skulle jag byta utseende med nån av mina vänner skulle jag helst byta med Agnes, speciellt om jag dessutom får hennes stämband på köpet.
- senaste gången jag var kär i någon var i mellanstadiet, sad but true! Sedan dess har jag bara trott att jag varit kär, och det håller ju inte så länge då tyvärr
- jag skulle vilja orka engagera mig mer politiskt men hästen och skolan går före...
- jag har ända sedan jag var liten tyckt att jag ser ut som en kille. har inte varit så farligt senaste åren men blev påmind om det nu när jag skaffade lugg.
- efter gymnasiet kommer jag utbilda mig i usa, till vad är hemligt än så länge! ;)

provresultat

VG ++
Skojar inte. Två plus.
Borde va glad eftersom jag trodde på max ett svagt vg, men nu är jag ju sur över att ha snubblat på mållinjen till mvg.
alltså?!

nyår...?

Har ni några planer för nyår? Jag har inte, än! Skrev krogen i min klass privata grupp bara för att retas lite, haha, jag är ju äldre än dom. ;) Krog är inget vi planerat men asså kanske? Trodde vi skulle köra på en hemmafest men det går ju tydligen inte när det fullkomligt väller in barn? Får kanske sätta den största person vi känner som dörrvakt eller nåt. Jag har ännu inga planer för var jag ska vara, eller med vilka, men har kläderna klara iaf, alltid nåt?! :)

jävla fan vad allt ställde till sig för mig nu såhär på förmiddagen

:@ kommer ju missa halva skoldagen, värdelöst........ sämst telefontider och allt är så jävla krångligt. fan.

hey that telephone is kind of useful

hade telefontid idag, valde att svara på den hemma eftersom ptja. Vissa grejer vill man inte prata om i skolan liksom? efter det samtalet fick jag ringa ett samtal till, för att fixa till min adress som tydligen inte är ändrad än? Jag dör, så jävla krångligt det är att flytta alltså. Nu är det ringt, måste bara maila transportstyrelsen en snabbis innan jag kastar mig på cykeln mot skolan. Ska få ett nytt körkortstillstånd och det hade ju varit trevligt ifall det skickades till rätt adress.
Ja.

måndag 19 december 2011

åh åh åh förresten

lunchade med min kusin idag, var roligt. Första ggn vi träffas egentligen, har bara sagt hej och så förut :) i övrigt har väl dagen varit bra, upptäcker så mycket nya trevliga människor! upptäcker även tyvärr nästan lika mycket mindre trevliga människor... som idag, fick fetaste bitchblicken av en brud och jag fattade inte vad jag hade gjort? Funderade på att fråga henne vad fan hon hade för problem men... dont think thats how you make friends in life. Var en annan tjej som hade ngn kompis som kände mig. Wtf tänkte jag, så nu ska jag rota fram min skolkatalog och snoka lite. Överumsbor är ju inte speciellt otroligt att jag lekt med som barn liksom.

träna fossingarna

De enda skor jag äger som passar på nyår är dessa godingar, jag är ingen stjärna på att mäta klackar men runt 4-5 inches utan platå är inget mina uggs/tygskorsfötter tycker är direkt jättebekvämt. Har tränat nu med dem i ssådär 45 minuter och mina fötter är så sjukt trötta nu! såhär ser luggen ut idag för övrigt, det är alltså inte fake denna gång utan helt äkta :) vet inte om jag gillar det än eller ej!

nu är det jag och sjuttiotalet

Känner mig lite som ted gärdestad i sin ungdoms dagar, hoppas det går över tills imorgon, sovdags för min del nu!

söndag 18 december 2011

hörni jag tänkte på en grej

tänkte köra på ungochdum-tv här på bloggen, men vem orkar det? Då måste jag ju se snygg ut och ha nån som filmar. Duh.

Däremot hittade jag nog perfekta lat-lösningen. Podcast. Vad vill ni höra? De få frågor/svar-inlägg jag skrivit på bloggen är faktiskt de mest lästa, så antar det är sånt ni är intresserade av. Eller? Hör av er och om inte annat så lär det pluppa upp nåt här under jullovet, så stay tuned!

Albert Einstein var en klok snubbe

"Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat."

I hear those sleighbells ringeling ring ting tingeling ting



Idag kom vintern till Västervik.

lördag 17 december 2011

stolt över den man är och var man kommer ifrån

Började skratta idag på tåget, högt och länge. Kunde inte sluta. Folk vände sig om och kollade och undrade säkert vilket psyksjukhus jag rymt från. De kunde ju inte veta att jag tänkte på Agnes och hennes underbara mia-röst. Norrköpingska kan vi kalla det också. Skrattar så jag gråter bara jag tänker på det. Borde kanske träna tillbaka min gamla breda dialekt? Som ett partytrick änna. Ja.

nanananananana bätmäään

 Japp, såhär såg jag ut igår.
t-shirt vintage
jeans från bikbok

låter bilden tala för sig själv

age is just a number

drog hem tidigt idag för att va jag! saknar fester med bara "vi", när jag var typ yngst. Alltså visst att age is just a number och det gick bra att festa med 94:or när de började hänga på, vissa nittiofemmor känns också ok. Men 97:or? Nä där går väl ändå gränsen va.

fredag 16 december 2011

torsdag 15 december 2011

Bäste herr jultomte



Denna
Denna
Eller kanske den här
Eller ba nåt annat Nanna Johansson gjort.
Lite smycken formade som djur, har ju min älskade elefant och så älskar jag ju ugglor också. Typ alla djur.
Lite inredning som matchar rummet, typ sängkläder som inte går i typ... rosa? Skär sig mot det röda vettu.
Kläder
knäskydd från backontrack
handskar från backontrack, så kanske mina händer slutar jävlas med mig
Jacson wen ridhjälm
Ett halvt körkort
En spark i röven (så jag får saker gjorda)

Ja, det var väl typ det.

Torsdagskväll

hästen är rastad, knäcken är provsmakad, maten är äten, glöggen är drucken, juleljuset brinner. Finns inte så mycket mer jag kan göra för att skjuta upp historieuppgiften, så jag tar tag i den nu! 

Update: man kan tydligen läsa bloggar och uppdatera facebook också. Damn. Kommer aldrig bli klar.

tänkte skriva en uppdate på såhär mår jag nu

men det spelar ju ingen roll för sånt är ju bara bullshit tydligen :))))))))
Fattar inte varför vissa människor måste bry sig så mycket om andra, kanske för att dom har för mycket fritid, vad vet jag!

måste ta tag i mitt hår snart också. Det är ju skönt att ha som man alltid har haft men omväxling förnöjer, eller hur? Nu lutar det åt ANTINGEN rött eller lugg. Hahah jag är så velig!

onsdag 14 december 2011

jag var ung och dum

men du var bara elak.
Har en sån där dag idag då jag inte vet om jag  hatar mänskligheten eller inte. Jag tror att jag inte gör det, men det ska bli så jävla skönt att träffa alla godingar på fredag. Får akta mig för snefyllor ba, känns som att risken är stor att jag slår någon i ansiktet då. Har hört att det inte är ok...

Förutom det då? Sitte roch försöker ta mig igenom plugg. Går sådär. Började leka med min kamera istället. Så ah, såhär fresh är jag när jag sitter och pluggar. Och såhär seriös.
vet fortfarande inte om jag ska ha lugg eller inte!!!! får panik. Men happy snap för mig, skrev klart 2 arbeten idag på lunchen. Snart är jag fri från rester tjohooooooooo måste ba put on my serious face lite oftare. Hejrå bloggen. chacha läxor... eller.

bullshit kan du va själv

hatar oempatiska människor.
Och människor utan hjärna
Och såna som tror att alla människor är likadana
Japp det var allt för mig, tack och hej.

tisdag 13 december 2011

så jävla härligt

Beställde dessa för typ, 10 dagar sen? efter min beställning fick jag veta att det tydligen finns asmycket kopior och grejer, så jag har gått och förberett mig mentalt i säkert en vecka nu på att de ska vara fake och dåliga och asmycket pengar slängda i sjön osv. Så öppnar jag kartongen, klämmer lite på dem och ba YES. Äkta. Hejdå frusna tår! Hejdå klämmande skor! Skiter faktiskt i att det är typ århundradets modemiss och mitt antagligen minst moderiktiga köp ever, för de är så jävla sköna och jag är kär.

storbloggarstyle

Uppdaterade inget igår, thats because min 3310 inte går att blogga ifrån ;)
Hängde i linköping hela dagen, gick upp vid fem och trodde jag skulle dö, ville sova på bussen men den var full och man kan ju inte direkt sova med en främling på sätet brevid?

gick sen och fixade tänderna, gjorde så jävla ont men nu är det överrrr. Ska ringa idag och boka tid för att fylla ut två eller tre tänder också, ska bli så nice! lite shopping klämde jag in sen, så typiskt mig att köpa fel strl? Skulle ha 36, det stod 36 på galjen men kommer hem och ba yes, 42? Ska se om jag hittar kvittot och kan byta det här i västervik... hoppas :D annars får jag ge bort en julklapp till nån med lite större röv än jag :)


sen resten av dagen hängde jag med en vän som är så underskattad. Satt på espressohouse i timmar o ba allt mellan himmel och jord. Verkligen allt. Skönhetsoperationer, vänner, fester, allt. Tror tyvärr vissa andra tyckte det va lite osmakligt men vafan. Sen åkte jag tillbak till tandis och fixade det sista, sen bussen hem, sprang hem till mamma och hann ner till tåget som gick en halvtimme senare. Fattar inte hur tidseffektiv jagk an va ibland? Nu idag iaf försov jag mig så brutalt. Har sovit typ 9 timmar de senaste 2 dygnen så igår somnade jag som en stock och vaknade vid 10....... aj aj inget bra alls. Tur för mig att de nya csn.reglerna gäller först efter nyår! Nu ska jag skynda mig till skolan, chacha!

söndag 11 december 2011

uppe med tuppen, eller

dör. Ska duscha och packa lite innan jag åker till stallet för epic show. Tjarå.

lördag 10 december 2011

arg som fan

Idag blev jag så jävla arg. Helt sanslöst. Det är otäckt att bli skitarg, liksom, det känns ju inte bra nånstans i kroppen. Men jag har väl insett att vissa människor passar man bara inte ihop med personkemin stämmer inte alls. Ofta kan jag bara bli så osams med folk jag ser mycket likheter med mig själv i. Hur eller som. Mardrömsilskan har lagt sig, nu är det lite pyssel med morgondagens outfit kvar innan jag kryper ner i sängen för att sooovaaaaa. Ska bli så. Jävla. Skönt. Ni missar inte showen imorrn va? 16.30 i målserum.

Lite lugg på det här då

Har senaste tiden blivit mer och mer sugen på hellugg. Har börjat tycka att den saknas när jag ser bilder av mig. Därför ritade jag dit en lugg på den här bilden. Vad tycker ni, ska jag klippa?

fredag 9 december 2011

Dissar du mig?

Sitter i skolan nu och har tyska och historia, mår fortfarande lika bra som en påse härsket bajs, men vatten med druvsocker i blir  min räddning... sen är det äntligen helg! Tjoho, 66 timmar som ska spenderas på sömn, luciashowsplanering, luciashow och till sist PLUGG. Söndag kväll hänger jag lite med min bästa vän, sover i åtvidaberg för att hinna med en snortidig buss till Linköping på måndagen. 

Stalkers

Tycker det är rätt jobbigt. Jag är ingen speciell person, jag driver ingen stor blogg, jag sticker inte ut på särskilt många sätt. Ändå finns det ett par personer som, inte bara läser min blogg slaviskt, utan dessutom prenumererar på offentliga inlägg på facebook, letar upp mig på olika forum på internet, som tror de vet precis allt om mig, och känner mig bättre än jag själv osv. Sånt här gör att man känner sig så otroligt begränsad i sitt internetanvändande. Inte för att jag har något att dölja överhuvudtaget, utan för att dessa personer tar precis allt man skriver eller publicerar, vänder och vrider på det och hittar på en egen sanning och försöker förminska mig som person.

Elaka kommentarer från randoms, det kan jag ta. Jag borde kunna ta att misslyckade personer gör sitt bästa för att bryta ner mig också, men just för att de "känner mig" så bra som de tror att de gör, hittar de extra ömma punkter att trycka på. Att nån säger att jag är ful, fine. Tyck det. Jag är inte så jävla snygg, och har aldrig påstått det heller. Att nån tycker jag är elak? Säkert. Att jag tar illa hand om min häst? Alla vet ju hur hästfolk är, alla gör fel. Men däremot påstå att mina tankar och känslor är trams? Att jag på något sätt fejkat fram en diagnos, att jag under två års tid legat hemma och ätit choklad och mått så jävla bra istället för att gå till skolan varje dag med fetingsmajlet på läpparna? När jag skriver det här känner ju jag också att fan vad patetiska de är. Jag känner mig själv bäst, och varför blev jag ledsen ett par minuter för att ett par uppenbart sinnesrubbade personer valt ut mig som favoritoffer?

Jag vet att ni kommer läsa detta inlägg och ba yeah. I did this. Frågan är väl vem som är sorgligast av oss.
Men seså, tillbaka till era grottor nu. Ni kanske spricker om solljuset träffar er. Åh just det, det är ju den här årstiden solen aldrig går upp.

Fulheten

Bildkälla. Här hittar du fler huvudet-på-spiken-bilder, som utmanar genus och könsroller. Behöver jag säga att jag önskar mig hennes två böcker i julklapp?!

onsdag 7 december 2011

"jag är minderårig och springer runt mellan krogarna och eventsen i stockholm och häver drinkar, livet leker!!"

Alla jävla blondinbella/kissiewannabes kan ju ba ta sig i röven alltså. Det är inte coolt att smita in på krogen, det är inte coolt att vara en mediakåt famewhore, det är inte coolt helt enkelt. Ingen mår bra jämt och det är skitlöjligt att projicera upp en låtsasbild av sig själv på bloggen. Blondinbella har gjort det och hon har tamigfan förstört en halv generation på det sättet. Ge folk ångest för att de har ångest, när hon klarar aaaaallt så himla bra.

Man ba... ja, det är okej att va mänsklig. Du behöver inte fejka. ELLER JUST DET DET ÄR VISST DITT JOBB.

måndag 5 december 2011

Mig blir du snart kär i

Har hittat en så underbar persons alster. Så knivskarpa och mitt i prick. Här hittar ni fler bilder och serier!

lördag 3 december 2011

Jag borde ta bort alla mina "vänner" från facebook

Har vänner som är vänner med folk som är långtifrån mina vänner. Såg en bild på ett par av dem idag. Ville kräkas. Så jävla synd att jag känner så ang ett tiotal människor som säkerligen egentligen är hur nice personer som helst, bara att vi fick en bad beginning tillsammans.

Jag tog bort alla jag mådde direkt dåligt över att se namnen på, men är det inte lite over the top att ta bort deras vänner också? Haha hur skulle ni ha gjort?

Julhandel

Typ första december julhandlade jag litegranna, en glaskula som ropade KÖP MIG.

Bilden gör den inte rättvisa helt, verkligen helt underbart fin irl. Ikväll ska jag sätta upp en till, en ny glaskula som fick hänga med hem efter dagens tur i affärer. Älskar julen och allt mysigt pynt <3

fredag 2 december 2011

torsdag 1 december 2011

Fråga + svar

Varför har inte du pojkvän nu?

Oj, är den här frågan seriös?
För jag är för ful såklart! Närå, för att jag blivit kräsnare vad gäller mr Right. Har inget behov av första bästa liksom, vill ha både insida och utsida och det är visst ganska mycket begärt har jag lärt mig! ;)

mångsysslare eller spetskompetens?

Gjorde just en grovplanering för mina dagar. Försökte schemalägga ett helt dygn. Inser att jag har en timme över per dygn. En timme. Frågan är då, ska jag kämpa vidare på det här sättet eller ska jag bestämma mig för ett par få saker som jag blir skitbra på? Har en dröm och ett mål, sommaren 2012 hoppas jag att jag nått dit. Men jag inser att jag inte kan hålla på såhär med femton bollar i luften. Det är lätt att kasta iväg ett glas vatten, men en hel tiolitershink med vatten är lite svårare att kasta iväg lika långt. Dags att prioritera och komma på vad jag vill, på riktigt, kanske?