torsdag 31 januari 2013

Kommer ett hästigt inlägg från tåget om nån halvtimme!

HÅLL UTKIK

Blä

Jag mår ILLA. Har ont i huvudet och magen. Känns ungefär som en rejäl bakfylla? Från helvetet? Uhuhu var är min katt, varför logger den inte på mig och kramas? Vill gå till skolan men vill va klädd som en slusk i pyamas och mössa. Och solglasögon. Och en säng. Med täcke och fluffiga kuddar. Det här är inte ok alltså. Nåde den granne som kör med slagborrmaskin idag!!!

tisdag 29 januari 2013

Chenna

Sidta dagen för biobiljetternq idag så vi kör på! Lyckligtvis mår jag bättre nu än efter vurpan imorse, annars hade jag inte fixat det alls. Blö. Tack för alla gratulationer, nu är jag också "vuxen" på riktigt!

Min vanliga tur säger fuck you, Emily Broman

Jag vaknade i tid imorse, hann duscha och äta frukost. Går iväg mot tåget i rätt ok tid, ni vet sådär så man kan gå lugnt och stå och vänta nån minut på perrongen och BAM. Jag halkar omkull i en nerförsbacke. Rakt bakåt ramlar jag, tappar luften, har ont i rumpan och när jag sätter mig upp märker jag att jag slagit i huvudet också. Sitter kvar en stund och försöker hämta mig, helt enkelt för att jag mår för illa för att resa mig. Och nu undrar jag, HUR LYCKAS JAG? Fick en fråga igår om jag var tursam av mig, svarade att jag var genomsnitt men nu vet jag att jag ligger under genomsnittet.

Nu sitter jag iaf hemma i soffan och tycker synd om mig själv, världen snurrar på och jag HOPPAS att jag bara är omtumlad och inte fick en hjärnskakning. Min födelsedag kunde börjat bättre, om man säger så.

Tjena snyggingar!

Orkade inte skriva nåt idag. Fick en dator av min mormor i födelsedagspresent, nice! Måste dock gå ner till affären hon köpte den i då mellanslag fungerar ganska tråkigt... måste trycka ner den en sekund och det är ju  lite jobbigt när man skriver snabbt egentligen. Nu måste jag sova, synd att jag inte är trött bara? Har en tidig morgon framför mig, och imorrn fyller jag ju ÅR??? Göttans. Nu ska jag tvinga katten att gosa med mig tills jag somnar, mysigt!

söndag 27 januari 2013

Diy beauty

Ni minns mina "hemgjorda porplåster"? Har provat dem lite mer nu. Tror faktiskt inte att de fungerar alls. Det enda de gör är att faktiskt dra loss alla små ansiktshår och skalar av de döda hudcellerna, vilket kan kännas som att den "drar ut pormaskar" (vidrigaste ordet?) fast det egentligen bara tar bort det som "täpper" porerna från början. Istället för att använda peeling använder jag porplåstten (som blir som en mask). Utöver det har jag börjat med ocm igen och gillar det. Förhoppningsvis får jag ordning på min hy förr eller senare!

För er som inte minns/vill veta är receptet 1 tsk gelatinpulver, 1 tsk mjölk, blanda, micra 5 sek, rör om, micra igen tillsallt är löst. När det inte bräns längre smetar man på det på ansiktet och låter torka, sen pillar man av.

Ocm = ricinolja+ vegetabilisk olja. Brukar smörja in ansiktet med rapsolja, sen ta några droppar ricinolja och massera in i ansiktet. Sen tar man en liten handduk/tvättlapp, blöter med jättevarmt vatten, kramar ur, lägger över ansiktet och torkar försiktigt av. Skölj med varmt vatten igen osv. Man blir förvånad över hur mycket olja kan torka ut!

Iaf. Idag tog ansiktsmasken för hårt och hela mina kinder är ILLRÖDA och BRINNER. Så har ni känslig hy, ta ett tunnt lager och var försiktiga. Eller så peelar ni inte av den alls utan tvättar av den. Tror det funkar ändå, lite sämre bara :)

fredag 25 januari 2013

Ouppfostrade djur är svinjobbigt.

Kan inte riktigt förstå människor som har djur som är OUPPFOSTRADE. Och liksom, är nöjda med det? Det är ok att katten eller hunden tar mat, det är ok att hästen ser människor som lägre i rsng än sig själva... Varför? Jag älskar djur, men jag älskar också respekt. Min katt får inte vara på bord. Nånsin. Hon får inte äta min mat och min häst ska vara uppmärksam på sin ledare i ALLA situationer. Dom ska veta vem som är ledare och istället för att bli besvärliga när de blir stressade eller nåt så ska de fråga ledaren vad de ska göra. Insåg inte hur bra pli jag faktiskt har på min katt förtän igår då jag ställde en tallrik mat i soffan hon låg i, och hon nosade åt dess håll, jag sa nej och petade lite på henne och hon tog fokus från maten. Jag gick ut i köket och hämtade bestick. Kommer tillbaka och katten har inte rört sig. Helt ointresserad av min mat. Ändå har vi ett jättemysigt förhållande och hon sover nära mig nästqn hela tiden och är jättegosig, men hon respekterar mattes zoner i hemmet. Jag respekterar henne när hon säger ifrån och går iväg och låter henne vara ifred tills hon kommer till mig. Kan inte föreställa mug hur jobbit det vore om hon tog min mat eller satte sin nybajsade rumpa på köksgolvet liksom. Euw.

Vet inte vad jag ska skriva

Jag vill vara frisk. Frisk och förstådd.

torsdag 24 januari 2013

Jag kan inte låtsas att det funkar

Blev återigen tvingad att plocka fram min svinighet i helgen. Hatar att ev ha sönder någons hjärta, men det känns bättre än att låtsas att allt är ok tills det verkligen inte är det. Säger magkänslan nej, säger jag nej. Speciellt i relationer. Jag är värd bättre än att fundera på om hen är otrogen och han förtjänar bättre än att ha en sur och misstänksam brud. Även fast det är svårt att inse så är sanningen så, helt krasst. Jag värderar min tid högre än att lägga den på att forcera fram en relation eller känslor när det inte finns något där. Jag tycker ärlighet är bäst. Alltid. Jag är inte bruden som har förhållanden för förhållandets skull, utan känns det mer fel än rätt är det inget jag försöker jobba på. Att ha en relation ska vara lätt. Som en ikeamöbel. Ingen försöker sätta ihop en ikeamöbel med ett verktyg som inte passar i flera månader eller år. Man ger upp, ber om hjälp eller hittar ett annat verktyg. Funkar det inte då heller gör man sig av med skiten liksom. Hänger ni med på hur jag tänker?

Fem frågor

Klädstorlek
Har jätteolika men 36-38 eller 27-29/34. Ligger på medium eller strax under beroende på märke.

Favoritmat
Är svindålig på mat men tacos är ju gott

Katt eller hund
Är kattperson men skulle kunna tänka mig en mindre hund om jag hade ekonomi för det + om min katt fixade det psykiskt

Hur har du råd att bo själv?
Diskuterar inte min ekonomi med folk som inte har något med det att göra, men jag har koll, thankyouverymuch

Hur känns det att lämna bort hästen?
Shit. Inte riktigt fattat det helt än, men alltså, klart det är jobbigt. Tröstar mig med att det är det bästa för oss båda i dagsläget och jag är hittills jättenöjd med hans nya familj. Tror de kommer ha mycket kul ihop och de verkar väldigt duktiga och ödmjuka.

Nej

Svinigt dålig kompis med min kropp idag. Huvudvärken har börjat avta men istället ligger jag i soffan med nästan kramp i magen. Trevligt liksom. Vill vara frisk och må bra. Att det ska vara så svårt?

Min katt är en innekatt som alltid har halsband på

Min katt är en spännande historia. När hon var liten låg hon på vägen utanför vårt hus och lekte med BILAR. Storleken räknas. När hon var liten var hon DEN snällaste katten. Jag hoppade studsmatta med henne i famnen (ok detta kan ju förklara varför hon är som hon är idag) klädde på henne dockkläder och hon bara var med på ALLT. Sedan blev hon äldre och flyttade till mormor och började gå iväg på månadslånga promenader. Så har hon gjort LÄNGE, de senaste åren tror jag att honvarit borta mer än hon varit hemma. Men så hitter jag henne på en åker när jag är ute och rider. Hon flyttar hem till mig dagen efter och blir innekatt över en natt. Hon vill inte gå ut längre. Och går hon ut måste dörren stå på glänt så hon kan gå in när hon vill, vilket brukar vara inom fem minuter. Ändå har hon halsband jämt. Ifall hon smiter ut och tappar bort sig vill jag ju att människor hjälper henne hem.

God morgon...

Vaknar helt genomtäppt i näsan, bultande huvud, svårt att svälja... Jag vill ju vara frisk, NU. serverade mig själv lite te och värktabletter vid fem imorse, och det verkar ju ha hjälpt...? Nä. Usch. Vill vara frisk och pigg. Ska prova ta ett bad och se om det täppta i näsan släpper och HOPPAS att jag kan ta nästa tåg till skolan. Självömkan är min grej på sistone men det är ok när man är sjuk, eller hur?

tisdag 22 januari 2013

"mina" hästar

Hm. Jag har ju i princip alltid dragits till hästar andra inte gillar, som är lite knepiga och så. Började nog med en shettis som hette lucia, minns nästsn inget av tiden jag skötte henne eftersom det var TIO år sedan. (tio?!? Jag är gammal) hon var liten, busig och sprsng förbi hinder. Gillade att rida henne för att jag gillade att hoppa högt, och på våra lektioner då hoppade alla lika högt, oavsett strl på häst.

Sen ville jag ut och börja tävla och av någon anledning trodde ingen på mig, så när hästarna skulle väljas var det jag som fick välja sist. Så har det mer eller mindre alltid varit, tills jag började gymnasiet ungefär. Jag önskar en lättriden häst, och får den som blir över mer eller mindre. Emma fick jag som första häst att tävla på, en tjock mer eller mindre outbildad tinker som inte kunde (och knappt kan än idag) gå i höger galopp. Jisses vad jag drev under det året. Jag skänklade på, hästen viftade på svansen och sparkade och jens stod i mitten och ropade "gasa!!!". Jag är driven och ville visa att jag kan lyckas med, trots lite sämre förutsättningar, så jag kämpade påHoppade ld-lc på henne och har nog hennes höjdrekord på ca en meter ^^

Nästa "milsten" bland hästarna var Boris, en b-ponny jag red och tävlade i hoppning. Han hade som specialintresse att kasta av barn, dyka och vägra innan hinder och bocka efter. Lyckades trots det bara ramla av tre gånger, men jag lärde mig väldigt mycket om att hålla om och vara envis. Efter honom är det sällsynt att hästar vägrar för mig, haha. Rama in eller ramla av!

Nästa häst var Lou Lou. Av oklar anledning ville ingen annan tävla honom. Synd för dem, tänkte jag, och vann mer eller mindre varje klass, varje klubbhoppning jag var med i. Åkte ut och tävlade allsvenskan och red bra. Debuterade 1 m på storhäst lite oplanerat utan att knappt ens ridit den höjden på träning och knep en sjundeplats. Tog lektionsdmsilver i dressyr och lite övriga placeringar. Han är nog den trevligaste av lektionshästarna jag ridit längre period, lagom framåt, lagom lydig, lagom allt. Enda jag skulle vilja ha mer av är lite kvickhet.

Anntess var en häst jag red mycket sista åren jag red på ridskola, hon var lite feg och vinglig men passade mig väldigt bra. Jag var inte rädd för hennes fart, så jag höll om och red på, och hon trivdes bra med att få hoppa lite läskiga grejer på fart, och när hon fått lite mer självförtroende kunde vi växla ner lite och rida i ett långsammare tempo och få henne att bli stark i det lugna tempot också. Dock är det en häst jag helst inte rider ren dressyr på då hon låtsades bli rädd för väggarna i ridhuset och kastade sig in från spåret då och då, så man fick inte riktigt något flyt i det hela. Vi hoppade poänghoppning på luciashowen med superblngade hinder, jättetittiga, och de flesta sa att jag var GALEN men hon var rätt nöjd med uppgiften och tittade inte ETT DUGG.

Jag tror att dessa är de ridskolehästar som gjort mest för min ridning. Det bästa är att alla utom de två minsta bor firtfarande på ridskolan, så jag kan hälsa på mer eller mindre när som helst :)

Update

Sååå, äntligen fungerar mobilen igen, kontakt med omvärlden!!!! Shit vad isolerad jag känt mig.

Igår åkte vi in med ponnyn till ÅRK för att jag skulle få rida "vettigt" och känna av var han är i kondition etc nu, och för en besiktning. Han är ju inte så stark i kroppen nu pga att han mest motionsridit, men lovar att det kommer bara han rids mer på bana så man kommer åt honom lite bättre. Han var ju toksnygg när han kom hem från västervik liksom. Domen var väl att han är muskelfattig men ok i hull, även fast jag tycker han är liiite tunn.

Iaf, när jag red. Han var fin och motsträvig om vartannat, men han ORKAR ju inte gå ett helt pass på tygeln liksom. Försökte rida honom ganska lång och låg i skritten, blev lite kortare och högre i traven men ah. När han kändes fin kändes han väldigt fin. Och när han kändes motsträvig var det bara att andas, leda och forma. Man vet ju var knapparna sitter liksom. Iaf, sen skrev vi kontrakt och så flyttade han. Känns inte lika jobbigt som jag trodde det skulle göra, var jätteledsen i helgen men familjen känns ju bra och han förtjänar människor som har tid att pyssla med honom varje dag. Så det blir nog bra ändå. Nu ska han gå själv i en hage tills lördag då han ska släppas ihop med de andra hästarna. Alltså haha det är så konstigt att andra har ansvar för min häst??!!? Men det blir bra. Idag är jag sjuk. Uhu. Måste in till tandläkaren för att göra en avgjutning idag dock. Annars måste jag börja om med tandställning och det är ju inte för kul. Nu: second breakfast.

lördag 19 januari 2013

Jag hade så mycket bra idéer

Shit. Jag behöver verkligen få utlopp för mina knäppheter. oftast får jag ju det genom att bete mig knäppt med vänner eller smsa med STORA BOKSTÄVER men nu går inte det. så jag kidnappade mormors dator och våldtog allas walls med caps lock. jag är en tuff brud. Grejen är att jag inte riktigt bryr mig om folk tycker jag är knäpp. under ett år i min ungdom (ja sant) så var jag troll på ett internetforum. jag var så badasstroll att jag blev störd irl. Så nu går jag runt och trollar irl. helt knäppt. Mest kul när folk börjar skratta lite nervöst i närheten av mig men alltså nån gång måste jag ju sluta? Funderar på att gå en utbildning för att kanalisera allt kul jag har inom mig och vända det till nåt bra. gå en standuputbildning efter gymnasiet kanske? Det finns så himla mycket inom mig som ba måste UUUUUUUUT och jag sjunger ju inte tillräckligt bra (och främst skriver jag inte tillräckligt bra) för att ställa mig på scen och sjunga egenskrivna sånger där jag får ut så jag uttrycker mig i ord, både ljud och skrift. Arapapapapapapapappia. Vissa tycker det är jobbigt och vissa tycker på nåt knäppt vänster att det är sjukt charmigt och ba faller för mig? ÖH. Tänk er mig med en snubbe som har lika mycket flamsighet inuti som jag? Vi skulle ju lära oss att move like spiderman rätt snabbt asså. ARAPAPAPAPAPAPAPAPIA.

Jag kanske skulle börja måla? Får ju panik på att ha vita väggar, känns som om jag ligger i en vit torktumlare ungefär så kanske skulle utnyttja lite av plugghålen och sätta upp egenmålade tavlor? Färg, psykedeliska mönster och ba wööööööööö awesomeness på hela. Bra ide ju?

Jag tror att den här knäppheten bara är en ålderskris. Om tio dagar är jag 20. Inte tonåring längre. knäppt.GALET om jag får säga det själv. Uj vad tiden går. Dags för volvo villa vovvve och VILDING. ah och en snubbe också då. JAG HAR BÖRJAT SÄGA SNUBBE. shit lugna dig kvinna. Hej bloggläsare. jag antar att hälften av er är psykologistudenter som desperat försöker hitta en diagnos på mig. men JAG HAR INGEN, jag är ba knäpp ändå. puss.

fredag 18 januari 2013

Cha

Ska samla blogginspo nu, på måndag är jag igång igen kanske!

Trött

Lyckades sova så hårt gamleby-västervik att jag missade min vanliga hållplats. Menmen, en morgonpromenad har väl inte skadat förut?
Ps. Det är KALLT och SNÖIGT. hoppas det blir sommar så man kqn ta studenten snart.

torsdag 17 januari 2013

Jagar wifi

Skoj. Biblioteket enda platsen jag hittat hittills? Fler tips på fritt wifi i åtvidaberg?

onsdag 16 januari 2013

Men sluta glo

Tycker det är jobbigt när folk glor. Säg hej eller sluta stirra. Shit. Man börjat ju undra om man har mat i hela ansiktet eller en ödla i håret eller nåt.

Ponnyakuten

Jag tycker inte om det programmet. Jag tycker inte om att barn börjar leta fel hos sina hästar, annonsera efter hästar med "vilket problem som helst" jag tycker inte om att se okunnighet så öppet. Många av problemen barnen har är ju ickeproblem som i princip vem som, med lång vana och lugn inställning kan lösa. Lastproblem. 99% av fallen är det lugn och ro, 3 personer som vet vad de gör och upprepade träningstillfällen som gäller och löser problemet på en månad. "svårridna" hästar "behandlas" genom en bra tränare som utvecklar ryttarens ridkunskaper, ev hjälper ryttaren lära hästen nya vanor genom att rida den ett par ggr. Inga problem av allvarligare karaktär bör enligt mig lösas på två veckor. Risken är stor att man går för fort fram och får flera återfall efter. Istället för att söka till ponnyakuten för att få många besökare till er blogg, ta kontakt med duktiga människor i din närhet som kan stötta och hjälpa under lång tid. De allra flesta problem går att lösa, om man pluggar in sig på området, andas ut och försöker hålla hästen och sig själva lugn hela tiden. Du måste vara en trygg ledare hästen törs lita på. Trygga ledare slåss och skriker inte. Speciellt inte om någon är rädd eller inte förstår. Och skaffa inte för svåra hästar om ni inte har möjlighet att träna jättemycket. Det blir inte kul för nån

Religionsprov

Shit, sällan jag är såhär stressad för ett prov men känns som om jag verkligen har ingen koll alls. Uhuhu. Håll tummarna för mig nu!

Raggsocka <3

Min ponny är ett troll. Bildbevis på hans yngsta nya tjejs blogg (elinadolfssons.devote.se) som jag snodde bild ifrån. Ser det som lite ge och ta, hon lånar mina bilder så lånar jag hennes? MEN SER NI HUR GULLIGA DOM ÄR??????

Så okej, jag är en mes

Jag sover ju lite dåligt den här veckan med all stress kring prov och inlämningar. Somnade ca halv ett. Vid tresnåret vaknar jag, kollar meddelanden på telefonen och när jag ska somna om känns det som att nåt är fel. Tittar mot fönstret. Ingen adventsstjärna. Försöker komma ihåg om jag tog ner den med igår när jag tog bort adventsljusstaken. Känner nej, det gjorde jag inte. Den är borta. Kan inte fatta var den tagit vägen. Ser den sen hänga i sladden mot en gardin. Släckt. Ba aha. Hur gick det här till? Katten har inte rört den, jag når inte utan stol. Bestämmer mig för att det är något övernaturligt. Skiträdd igen. Skickar ett meddellande till en kompis som ba "you sure windows and door are locked?" ba vafan vilken inbrottstjuv går inoch tar ner min stjärna?? Lyssnar efter ljud. Knäpptyst. Katten har slutat snarka med. Bestämmer mig för att det är min gammelmormor som ba lilla gumman tjugondag knut var i helgen, och tog saken i egna händer. Är helt säker på att hon och morfar hälsar på ibland. Inatt kanske var ett sånt tillfälle.

tisdag 15 januari 2013

Man har ju inte tandställning i tre år för att ha problem efter

Var inne en snabbis hos tandläkaren idag trots att jag inte mår bra, han limmade ihop mina framtänder som är mitt största problem i munnen nu. De åker isär hela tiden och det gör ont att använda retentionaskenan och som han sa " du tog av dig skenan för fem minuter sen, jag tittade på tänderna och de spg fina ut och nu har du en väl synlig glugg" så japp. Tänderna klämdes ihop och limmades och om en vecka ska jag in och kolla, slipa till och göra en ny avgjutning. Det är mycket fix men det känns iaf som att de inte åker "utåt" nu när de sitter fast. Har nästan lika mkt metall i munnen nu som när jag hadebtandställning men på insidan av tänderna, haha. Vet inte vad det är med bussarna idag, 5-10 min sena? Aja. När jag kommer fram ska jag gå och handla och få skjuts hem från affären med mamma, vilken tur jag har va?!

Co-tvättar igen

Trodde mitt hår mådde ok av schampo som jag tvättat med senaste månaden men... Två co-tvättar senare säger jag bara wow. Det är en sån otrolig skillnad. Mjukt, glansigt, vågigt. Friskt. Ställ schampot på avbytarbänken och tvätta med balsam istället.

New in

8 ringar. Alla med en påminnelse. Wisdom saknas för den sitter på mitt finger.

Nu har jag kusinbarn!

:D :D :D

Ska se om jag får komma och hälsa på om ett tag, när allt lugnat sig och dom kommit in i familjekänslan och grejer. Är jätteglad för deras skull! Drömde sjukt nog för några månader sen att de skulle få en liten kille, men det kan ju varit en slump. 50/50 liksom. Men bebis, gull!

Nej

Inte bestämt mig hur jag ska göra idag. Skrev ju förra inlägget 100% nyvaken. Har löjligt ont i kroppen och huvudet. Buhu. Min katt är go iaf. Hon har börjat bli så himla fäst vid mig, hon är inte aggressiv alls längre utan när jag är hemma är hon max en meter ifrån mig. Låter mig klappa hela henne hur länge som helst. Förut har hon ju bitit och rivits om man kom i närheten av tassarna eller magen. Tar det här som ett kvitto på att hon trivs. Hon har inte varit såhär harmonisk sedan hon var ett-två år. Sträckte just ut handen för att klappa på henne, hon la sig på sidan och lät mig klappa magen, bara sådär? :D

Nu ska jag bara lära mina kompisar att inte ta kontakt med henne whatsoever förrän hon kommer fram och stryker sig mot dem typ. Hon har ju lite problem med nya människor och gömmer sig gärnatills hon fått lite koll på hur farliga de är. Det tar längre tid om folk börjar sträcka sig efter henne så hon inte får känna in dem i lugn och ro. Hon älskar btw nya soffan (som jag sovit i, sjukt skön) eftersom hon kan sova vid mig utan att jag försöker ta upp hela utrymmet. Vi delar 50/50 ungefär :D

Svordomar

Jag hade väldigt svårt stt sova inatt. Repeterade presentationen så den SITTER till jag kände mig trött (hade ju råkat somna direkt efterbskilan några timmar) och nu vaknade jag fem över fem skitbra. Vaknade helt sned i kroppen så la mig på rygg och sträckte på mig för att räta ut kroppen, seriöst i typ 10 sek, sen kollar jag på klockan igen som är kvart över sex???? Inte en suck i sahara att jag hinner med tåget som går om 3 minuter. Fan. Hoppas det går att redovisa på torsdag också.

Något mer jag stör mig på är att jag mailade min mentor, och de två lärare som blev berörda av min tandläkartid för att fråga vad jag ska göra för att ta ikapp den lektionen och ingen svarar? Ågu. Hur eller som. Bittertjej.se tar och pluggar sönder nu fram till kvart i tio då nästa tåg går. Jag skulle behöva en bil. 3,5 timme mellan tågen på morgonen är I R R I T E R A N D E.

måndag 14 januari 2013

Dystert



Åker åt fel håll

Står och väntar på bussen. Var stressad och glömde vantarna hemma. Kallt. Ska iaf in på ensista tandregleringskontroll, hoppas det går bra. Köper nog lunch-to-go på vägen till tåget sen. Framme västervik ca 13.15. Det är ju inte idealt att ha det såhär men man får göra det bästa av det. Nu kommer bussen iaf så puss på er och ha en så trevlig måndag det går!

Long time no see

Sommade halv nio igår. Vaknade elva. Har svårt att sova nu. Haha. Idag kom chesters nya familj och hälsade på och vi red ut, chester fick två rundor och så hängde jag med på tanja och brorsan. Chester skötte sig fint, sprang iväg lite med en av dem men hon löste det snabbt och bra. Är fortfarande förvånad att han verkar trivas så bra med så unga tjejer! Antingen har jag haft fel tidigare eller så har jag bara tur som hittat dem!

Några som däremot inte skötte sig FÖR bra var nordsvenskarna som bockade... Sure, unghästen kan ju få busa lite, han är ju bebis (och det var bara glädjesprång efter att han hoppat över ett läskigt dike men tanthästen på 20 bast? Knasfia. Nu har jag iaf en katt som ligger på mig och spinner, hon har saknat mig i helgen. Världens finaste är hon, åh. Imorgon är det linköping som gäller för min del, sista tiden hos tandregleringen! Blir nog en rätt snabb tur dit, på sin höjd lite mat om jag hinner innan jag åker vidare till västervik och skola. Nåt som är sjukt skönt är iaf att jag är klar med powerpointen till psykologin! Nu är det bara att träna på vad jag ska säga med så jag kan presentera "utbrändhet" bra på tisdag. :)

lördag 12 januari 2013

alltså åh

Alltså åh. Med er är jag så glad. Och knäpp. Och glad.

lördag morgon, okristligt tidigt

fantastiskt hur knäpp dygnsrytm jag har jämfört med vänner. klockan 6.20 vaknade jag, relativt pigg ändå, efter inte alls många timmars sömn, höll mig relativt vaken till sjutiden, packade och gick hem. första bussen hem????? utan problem??? mitt västervikspendlande sätter spår.

sitter nu och äter en frukost, idag är det helg och dagen efter fest så idag får jag äta precis precis vad jag vill. så jag äter jättesalt och jordgubbsjuice till frukost. svingott. Stackars katten fick ju sova själv inatt, så nu när hon fått mat är hon gullig och kryper upp i mitt knä. Älskade katt, vad jag tycker om dig. vet inte riktigt om jag kan ligga och jäsa i soffan ett tag eller om jag ska ut till hästen typ NU. men det visar sig. God fredag på er!
slänger in en bild från igårkväll. outfitbilder är min grej. verkligen. måste jobba lite på den där minen alltså. fler på instagram!

fredag 11 januari 2013

Party is on

Överlevde dagen, blev bättre framåt eftermiddagen. Hämtade ut paket och lite grejer när jag kom hem, gjorde en fet pizza och fixade mig lite till och nu är jag på väg till linköping för lite "festligheter" med vänner! Är rätt nice att mitt nya busskort täcker såna här resor också. Så därför tänker jag, ut och åk så mycket det går. Ta hand om er ikväll finisar!

JAG ÄR KLAR

Bara skriva in lite nyckelord i en pp så är jag helt klar, hur skönt?! Bara två psykologitentor kvar!

Några minuter för mig själv

Har så hysteriskt hänsynslöst ont i magen. Hunger sa min moster och gav mig ett knäckebröd. Två timmar senare har jag ännu inte fått i mig det. Får svinont varje tugga. Så nu står jag inlåst, andas och försöker känna vad som är fel. Andas. Stressa ner. Så gott det går. Vill ha en säng, en varm katt och massa täcken. Bara sju timmar kvar tills dess... och jag känner att min kropp håller på att bygga upp en panikattack, som senaste dagarna, och känner inte för att låta det bryta ut nu. Så andas. Distrahera mig själv, slappna av. Lättare sagt än gjort när det är så himla kallt?! Andas.

Visste ni förresten att min katt var GULLIGAST inatt? La mig i soffan för att invigningssova den, så la hon sig precis brevid mitt huvud och låg kvar där hela natten. Åh. Gullan.

torsdag 10 januari 2013

update


SÅ. Jag ska sjunga på Jennas bröllop. När det nu blir. Nu har jag precis gjort en vegetarisk pizza. Mums. samt göra färdigt psykologin. blöööööö. så himla mycket är det.

skulle även uppskatta om folk typ. är öppna med att de läser min blogg istället för att vrålglo precis efter att jag lagt upp nåt "speciellt". Jag förstår, vettni. för jag väljer att tro att ni inte är dumma i huvudet och därför glor alldeles för mycket. Stå för er själva. För helvete. Slagborrmaskin i bakgrunden. puss. Btw. jag kanske spenderar mitt sportlov i gävle. vad gör man där? ska jobba typ 2 timmar, ev längre och har isf sjukt mkt extratid. Inte känner jag nån i gävle heller. Och mina vänner jobbar. LOL. ensamsemester.

Fuldag

Min eyeliner ser ut som buffelhorn och jag har en bad hair day. Den som säger att jag är snygg idag åker på däng pga fult att ljuga.

Det är svårt att tro att jag var morgonpigg för 10 år sedan

Vad hände sen? Living dead? Har huvudvärk och yrsel from hell. Kan vara withdrawal, vad det nu heter på svenska. Tydligen är medicinen jag provade en bitch att sluta med. Uhuhu. Självömkan. Som fan. En privatmassör skulle sitta fint nu! Ngn som vet hurblätt/svårt det är att få massage på recept? Borde ju inte vara för svårt om ma lider av spnnningshuvudvärk. Iaf. Upp ur sängen för andra gången idag. Woopwoop. Hoppas jag inte känner mig kräkfärdig av yrsel bara. Sa jag SJÄLÖMKAN?!

Morgonstund har guld i mund

Nej.

AU PAIR

Jag har bestämt mig nu. Var ju JÄTTEINNE på att åka till usa som au pair efter gymnasiet, men nu känner jag nä. svinjobbigt land att bo i och det här med att man kan åka till motsvarigheten till maxi ica stormarknad och köpa skjutvapen? Inte min kopp te. SÅ, eftersom jag gillar barn och engelska: Au pair i londonområdet. What's not to like liksom. dessutom har jag ju fått en thing för britter efter jude law i the holiday. Hur eller som. det känns som en bra ide. billigare för vänner etc att komma och hälsa på, och vill jag bo i London efter mitt au pair-år är det inte ens hälften så krångligt med uppehållstillstånd och grjer. Tror tom att om jag har en chillig familj med bara 25h arbetstid/vecka får man ha extraknäck i Storbritannien? wellwell. Låter bra tycker jag. tycker också att 1 h tidsskillnad låter rätt ok. inte så mycket till jetlag då liksom. Och vad jag gör vaken? Varit helt utslagen från måndag till idag lunch. Behöver jag säga att jag bytt tillbaka medicin igen? Fick sveriges största aptit de 2 dagar jag åt den nya medicinen, och då åt jag typ 1/4 dos. Blev skittrött och när jag väl vaknade var jag grinig och jätteotrevlig och åt allt jag kunde komma över för att hålla mig vaken. Fantastiskt. Har ingen lust att må så i tre veckor så bytte tillbaka. nu när dess effekt gått ur kroppen har jag fått tillbaka mina gamla biverkningar, sömnlöshet! Eller om det bara är att jag inte har nåt sömnunderskott nu när jag sovit mer eller mindre 2,5 dygn i sträck? Läkemedel är rätt jobbigt. Hittar man rätt är det ju bra men på vägen dit, kajko. Min statistik har skjutit i höjden idag. fem ggr högre än igår. svinmycket googleträffar. Blir alltid så ställd. borde driva blogg utan statistikmätare, bara skriva för skrivandets skull. inte för att kolla hur mkt intresse det finns för mina åsikter. Brukar ju annars alltid vara så att jag har svinigt mycket åsikter som folk inte bryr sig om + är svinigt anonym av mig. därav hade min första blogg 10 besökare en BRA dag. Haha. fylld av provokativt skit. Inte för att den här är så mkt bättre, jag har ju väldigt sällan någon sorts sammanhang men wööööööööööööö då skulle ni försöka prata med mig irl. Tycker synd om tex Julia. Orkar inte koncentrera mig på ämnet mer än en halv minut så byter ämne mitt i en konversation, gärna mitt i när hon pratar. impulsiv tourettesvarning. vad jag än har i tankarna måste UT. SNABBT. NU.

what else. Jag fick beröm för mitt engelska uttal av en engelsk snubbe på min sång. tack. inte för att det är jättesvårt att ha ok uttal på SÅNG men ändå. aj kudd häv bin ö wåking di saster, iff ju nåu oatt aj min. lycka till med google translate på den meningen! appropå svenska och engelska, såg ni "så blev vi svenska hollywoodfruar" igår? När mindy ska typ säga "det är roligt" och ba dei doo woooi. mm. precis så. gillar hur maria ba "aa, men det var ju nästan det du sa :DDD" och verkligen menade det. men alltid velat veta hur engelsmän uppfattar vårt språk, och nu vet jag... kinesisk franska typ? Coolt. lite som jag uppfattar alla slaviska språk typ kljsdwepoir slkdefw lkezzkdwea. och tyska med STORA BOKSTÄVER OCH UTROPSTECKEN och spanska typ tre tralala jewa tralalalaia. mucho. gracias.

är en språkbegåvning. Drömde att jag jobbade som ståuppare inatt. det var kul. minns inte vad jag drog för skämt men jag var väldigt känd och välbesökt. rik också. framgångsrik. UUUUUU JAG VILL SOVA.
Går och får koncentrationssvårigheter på äldre dagar. Imorrn får jag en soffa och jag måste röja undan lite grejer jag slet upp ur en låda för att den ska få plats. en månstad äre. stor grej. blir svinmysigt, älskar stora soffor med massa kuddar och täcken och grejer. kommer nog sova i min soffa jämt pga svinigt stort. har visst börjat säga svinigt rätt mkt. men om jag ska uppdatera er om min önskelista igen kanske


Pokal glas. både vinglas och såna där stora vanliga (lyckades ju spräcka ett sånt idag genom att köra det i micron och sen hälla mjölk i det.........................)
KUDDAR. KUDDAR. KUDDAR.
5 m lång antennsladd
Dator.
VÄRMELJUS. är så fantastiskt besatt men snacka om att bränna upp pengar?
promenadband. Tänk vad motion jag kan få om jag skaffar ett högt bord och promenerar samtidigt som jag gör mina läxor? JAG HAR VÄLDIGT MYCKET LÄXOR så jag kommer få väldigt mycket motion.

50-60-70-talsklänningar. Har ca strl 38 i dem. ca mått 95-75-95. (kom inte och kalla det modellmått för nej. bara nej)

överknästrumpor vill jag ha med. mina har rymt. men det är så mysigt. shorts, linne, lång kofta och långa strumpor och en filt och en soffa och en film. sjukt mysigt.

annars gillar jag det mesta som är guldigt och snirkligt. glittrigt. ÄR DET NÅN AV MINA LÄSARE SOM KAN MÅLA BRA? VILL HA EN SNORSTOR TAVLA PÅ ENA VÄGGEN, VI SNACKAR MINST 1*1 M. MASSA FÄRGER.

alltså varför läser ni min blogg? Jag orkade inte ens tänka på att läsa igenom det här inlägget för jag vet att det är så sinnessjukt spretigt och nån gång i livet ska jag get my shit straight och skriva grejer med en röd tråd. bla bla bla bla falafel och bearnaisesås. Ungefär den nivån är det på. Godnatt, nu ska jag fortsätta försöka varva ner.

onsdag 9 januari 2013

HEJ ÅNGEST

inser nu hur stört självkritisk jag är. DUMT. Tar min ena fot och sparkar mig hårt i baken ut ur comfort zone. Visste ni att mamma höll på att boka in mig i ett DANSBAND? BAKOM MIN RYGG??? det var lite för långt ur min comfort zone. Shit nu låter det som att nån håller på att riva huset. typ kasta ut ett kök från balkongen nästan. men ah, ska hitta en lampa, sen sätta mig och vara stenhårt på psykologipresentationen. är ju halvvägs klar! har bara dator ikväll så hard workwork är det som gäller! PUSS PÅ ER OCH JAG HOPPAS NI ÄTIT TILLRÄCKLIGT MYCKET PEPPARKAKOR

Det är lustigt hur naken man känner sig, nästan som om jag skulle lagt ut pornografiskt material

Det är ju ok att vara dålig på att spela gitarr eller piano eller vafan (lol. Jag på alla. kan spela många instrument väldigt dåligt, men vet hur man gör liksom. hellre än bra.) men på nåt sätt känns det värre att vara dålig på att sjunga. Det är liksom ett instrument inuti kroppen och precis som man kan vara olika bra och talangfull för olika utomkroppsliga instrument kommer vi självklart vara olika bra på inomkroppsliga instrument. Skådespeleri använder man ju hela kroppen som instrument, sång är ju ba rösten. Usch. Hör ni hur jag ursäktar mig? Det känns så himla himla himla naket. men jag måste lära mig juuuu, man kan ju inte vara en skådespelare etc som inte gillar att använda sitt instrument, så att säga. Dumma jantelag. här får ni en film så kan ni låtsas att ni ligger hemma i soffan hos mig och tittar upp i taket. och kom ihåg, flawsome är vackrare än perfekt. thats what im aiming for.


bytte bort slagborrmaskinen mvh blir aldrig nöjd

urk

idag har jag haft en riktig skitdag tbh. Vaknade med sprängande huvudvärk och ont i varenda led i hela kroppen. Blev bättre framåt dagen man känner mig fortfarande "vissen" liksom. Lyckades dessutom spräcka ett ikeaglas. Micrade lite kaffe, skulle sen hälla i mjölk och det ba poff. sprack. åh. jobbigt. Nu har jag massor grejer att skriva på min önskelista. typ. Pokal vinglas. ett pokal stort glas. bestick. MEN INTE SOFFA för den kommer nog imorrn eller fredag woopwoop!!!!!

Men idag då. Legat som en urvriden trasa i soffan och kollat på nån dokumentär, "myten om träning", tydligen är det BÄTTRE för kroppen att cykla så fort man kan 3*20 sek tre dagar i veckan. och öka vardagsmotionen. Öka vardagsmotionen har jag alltid sagt att man ska göra. Men det där med hellre 3 min aktiv träning i veckan än stillasittande och en timmes gym? coolt. Där ser man. Försökt jobba på mina psykologitentor med. slutade med att jag sanerade mitt youtubekonto från massa arbetsprover och videocastings till rollbesättare. lol. Lägger upp nåt annat pinsamt istället. om nån timme tror jag det kommer upp, stay tuned!!!! Det var det som skulle kommit ut igår men som jag inte orkade då, haha.

tisdag 8 januari 2013

Det roliga är ju att man som tjej blir "otrevlig" om man inte känner sig bekväm med att dela intima detaljer med främlingar

Ta kik. En snubbe på 30+ kontaktade mig och smörade som FAN. Samt var osunt intresserad av huruvida jag var into äldre män och hur gammal "den äldsta du varit med" var. Sa till honom att min mamma är under 40 och är killar närmare mamma än mig i ålder är det tack o hej. Han var närmare mamma än mig inålder och ville ÄNDÅ veta intima detaljer om mig. När jag på ett relativt trevligt sätt sa att jag inte kommer delge någon främling såna detaljer blev jag plötsligt otrevlig? Snuskgubbe. Ring en riktig hora istället för att jaga småtjejer på internet. Jävla groomermän. Bara sluta. Är säker på att han hoppades att jag var 5 år yngre och det är ju bara äckligt.

Var gränsen går för om man kan vara i skolan eller inte?

Jag tänker såhär va. Hör du läraren prata men kommer inte ihåg vilket ord hon använde innan hon ens sagt det färdigt (eg. Du hör ljud men inga ord), somnar på toaletten och är en hårsmån från att kräkas. Då är du inte arbetsför. Ingen blir gladare för att jag sitter i skolan och sover med öppna ögon så jag åker hem och kontaktar vårdcentralen. Hoppas få tid idag för såhär kan jag inte må.

Sry

Provat springa till tåget på is? Gör inte det. Du kan halka och bli utskälld av tågföraren för att du inte går tillräckligt fort. Snällt att ta med mig iaf. Uh. Druckit för mkt kaffe, har typ ont. Menmen. Wööö skola, hoppas jag inte får vinterkräksjuka. Klarar mig utan lixx

Med vänlig hälsning, tar upp två säten med gott samvete

måndag 7 januari 2013

Trött dag

Äter en fantastisk medicin nu (nej) som gör mig sinnessjukt trött. Sovit uäibpribcip hela dagen med undantag för korta stunder jag känt mig desillusionerad och arg och gråtit. Imorgon kan bli en rolig dag. (nej igen)

jag sitter så fast

usch. Allt känns bara samma gammla hamsterhjul typ. Om ni förstår? Jag är sjuk igen också, kul. Helt dränerad på energi, typ ett tomt skal. Och idag börjar jag på ny medicin med, kommer säkert må tusen gånger värre de två kommande veckorna, och det är ju bra... sista två veckorna på vissa kurser? Kommer få - och ig i massssssa. Och det hjälper inte riktigt.

jag har så himla mkt jag vill göra. nu börjar jag känna att jag närmar mig. BLoggen växer för varje dag fastän jag uppdaterar skitkasst. varför? Vet inte om ni gillar, ogillar eller bara stalkar, läser för att skratta eller för att ni inspireras. Läser för att ni hatar eller tror ni gillar mig. Allt känns bara så jävla lame och jag vill att livet ska vara som kärlek på en film. Just nu ser jag en film där dom gör slut och så vill jag ju inte ha det riktigt. så jag vill nog inte leva som kärlek i en film. Jag vill ba. göra nåt. Vad vet jag inte. eller det gör jag ju men det ligger långt fram i tiden. Just nu är det bara hålla andan, springa fort, tänka på annat. det blir bättre sen. fast det blir det ju inte. alla säger att livet bara blir VÄRRE efter de slutat gymnasiet. och jag ser fram emot det? yay.

jag låter nog rätt kvällsdepp. det är jag inte. jag är bara så sjukt mätt på allt som varit, ganska nyligen fått veta massa grejer om "vänner" jag haft och fan. Jag är mätt på det som varit. Jag är mätt på att bli behandlad som dörrmatta, och sen bli nån sorts bad guy när jag säger ifrån. 2012 har jag tagit beslut som varit mer eller mindre bra, umgåtts med fel människor, umgåtts med rätt människor, blivit utslängd från mitt hem. Sagt fuck you och dra åt helvete åt personer som inte gjort något utom att slösa min tid. blivit sårad så otroligt djupt, åkt in och ut från sjukhus, tagit andra personers fighter för att de bett mig. blivit sviken av folk jag aldrig gjort annat än stöttat. Jag har varit TONÅRING med allt vad det innebär men nu är jag fan färdig. Argare än nånsin kanske ni tror, men jag är bara trött. Varför ska jag sitta och le och lyssna på någons bullshit när det inte hjälper varken mig dig eller nån annan? då är det ju lika bra att ba ne, hörrö, kul vi haft ihop MEN jag kommer inte sopa efter dig mer. Första gången gör man ett misstag, andra gången det händer är det ett val. JAG HAR VALT. jag kommer fråga folk vad fan de glor på, knäa äckel på krogen som tafsar och fan ta betalt för grejer jag gör för folk istället för att bli utnyttjad. JAG kan förlåta folk för deras fel första gången, men jag har hittills gett så himla många människor så himla många chanser. Nej, känner jag bara. Det är bra nu. Jag ses gärna som en egoistisk bitch bara jag slipper ta all jävla skit. passar det inte säger jag tack och hej och du är fri att leta efter nästa tjej. 

söndag 6 januari 2013

Spänniskillar

Okej grabbar. Vi ska prata seriösa grejer nu ikväll. Lika lite som jag vill se en 15-årig tjej topless på instagram, lika lite vibrerar min livmoder av lust när jag ser profilbilder föreställandes spinkiga pojkar som spänner sig topless i en spegel. Ni är ju mer än en spinkig överkropp liksom. Ni har ju en spinkig underkropp med. Nej skoja. Men lika lite som jag gillar tjejobjekt gilllar jag killobjekt. Det är liksom inte snyggt eller sexigt eller knappt ens smakligt att blotta sig på internet. Bara sluta. (OM NI INTE ÄR 25 OCH HUNKIGA DÅ FÅR NI GÄRNA KOMMA TILL MAMMA MED ERA MUSKULÖSA BRINGOR VETTNI)

Men usch vad äckligt jag skriver. Jag skulle inte passa som gubbslem, det är ett som är säkert. Vad ska jag göra med instagramlikes från barn som försöker vara vuxna genom att översexualisera sitt yttre? Ge dem numret till bup via kik? Sitta och titta på? Kan inte. Det vrider sig i magen på mig. Blök. Om man skulle sluta bry sig lite kanske?

Vad jag känner lite spontant

Så 2012 var året jag förlorade minst 2 vänner pga det var olyckligt kära i mig. Fick jag veta idag. Inte fattat innan vad det var som hände liksom. Känner att för helvete prata UT och var inte så jävla fake, jag menar haha hur ska jag veta vad du vill om du BARA driver hela tiden? Lol @ mänskligheten. Ut med det gamla och in med det nya. 2013 rensar jag omkring mig.

lördag 5 januari 2013

Jomensåatte

Låst ut mig?! Well done, aldrig hänt och jag är typ 20? Såklart är mamma inte här och det är helg. Fun fun. Fick iaf min medicin lol... Aja, nu: hem och bryta up dörren! (eller ta reda på vart jag ringer...)

You know my name, not my story

Även fast jag har enbloggjag skriver mycket skit på så känner ni inte mig bättre än mina grannar och andra som går förbi och ser in genom mitt fönster, eller nån som råkar se mig på stan eller höra mig prata med mina vänner liksom. Känns som att ni behöver påminnas om det ibland. Den dagen jag vill att ALLA ska lära känna HELA mig släpper jag en bestselling självbiografi, ok

fredag 4 januari 2013

Blä

Är "mellan mediciner" nu. Första funkade lite halvkasst för mig, så byter och de får inte överlappa varandra och jag måste vara "fri" 4 dagar. Egentligen måste jag distrahera mig 24/7 nu så jag inte hinner bli sjuk igen men vad gör man när folk är sjuka och upptagna liksom...? Uhu. Har världens sämsta kväll, inte ens romcom hjälper. Försöker tänka på hur otroligt fin och lättriden min ponny varit senaste två dagarna, men då blir jag ba ledsnare för att han flyttar inom en vecka liksom... Usch. Senaste veckan har dessutom typ 5 familjer till hört av sig... "åh ni låter väldigt trevliga och bra, synd att ni inte hörde av er för 3 v sedan för nu är det i princip spikat att han åker iväg på foder några månader, lycka till i framtiden?!" jag. Pallar. Inte. Ge mig mat man kan tröstäta utan att bli mätt, fet och dålig i magen samt en ledig bra vän som jag kan ha som kudde medan den pillar mig i håret. Tack på förhand. Nu ska jag återvända till jordgubbsjuice, läsk och chips. Bon appetite. Köttbullen som rullar fram genom samhället imorrn i panik kan vara jag.

torsdag 3 januari 2013

Hur jag sköter mina ridstövlar

1. Använd inte när du mockar om du inte måste, gå inte omkring i stövlarna i onödan
2. Ha på dig stövlarna,skölj av dem med ljummet vatten i duschen (se till att det mesta bajs och spån är kvar i stallet, så du bara spolar ner smuts i avloppet hemma)
3. Tvätta dem några gånger med glycerintvål, skölj av i duschen mellam gångerna
4. Tvätta en gång till med glycerintvål på en tandborste och gnygga sömmar och där stöveln fäster i sulan, duscha av
5. Smörj upp dem med skokräm, inte läderfett. Skokräm. Kiwis är bra. Har tappat bort min. Men den är bra. Har använt kokosolja nån gång och de blev fina.

Sköljer du inte av glycerintvålen ordentligt blir de matta och tråkiga. Mina stövlar har jag haft i ca 3 år nu, använt nästan varje dag och de är fortfarande väldigt fina, även fast jag ofrast bara tvättar dem utan att smörja in :)ska bli lite bättre på att förvara dem hängande, de har börjat säcka lite eftersom mina vader blivit liiiite smalare (från 35 till 34,5 men det räcker visst lol) och jag förvarar stövlarna i en hög på golvet eller i en påse... Så skärpning!

OCH KOM IHÅG ATT GÖRA RENT I BADRUMMET EFTER DIG

Bara lite till.

Tänkt på äs hela dagen. Scrollat igenom #sizezero på instagram, hittat svinsnygga brudar som tror att de är feta. Som är nöjda med sig själva för att de bara ätit tio riskorn eller en kryddpåse (ni vet sån som kommer med nudlar) löst i vatten på en hel dag. Som intalar sig att food doesnt control me men egentligen kontrollerar maten dem så himla hårt. Hela deras dag går åt till olika sätt att tänka bort hunger och distrahera sig. Eller att hata sin "feta" kropp. Sjunka djupare i depression. Tänka på hur feta de är.

Tänk om de visste att de själva är sin värsta fiende, att de får kämpa dubbelt så hårt när de tänker "JAG ÄR FET" eftersom vi blir vad vi tänker. Att de har lägre förbränning när de är ledsna och deprimerade. Att döda brudar är som smalaste. Jag vill bara ta alla ätstörda, krama dem och smygäta frukt och grejer med dem och matträna dem. Att distrahera dem från fettankar istället för mattankar. Förstår ni? Är jag konstig? Jag är så himla mammig nu för tiden. KOM ALLA MINA BARN liksom. Höll ju på att bjuda in en helt främmande tjej till mig på nyår bara för att DU KAN JU INTE DÄCKA I EN SNÖDRIVA FATTARUVÄL... Men just självsvält. Så onödigt. Löv lajf liksom. MAT. MUMS.

onsdag 2 januari 2013

Vackra ponnyhäst

Hittade en gammal bild på oss på min facebook. Så fantastiskt fin han är. Min guldklimp. Silverklimp. Aw.

Vikt är så jävla provocerande

När jag var 13-ish var jag smal som en pinne. Några år senare blev jag deprimerad och gick upp 25 kg. Det är typ hälften av vad jag vägde från början. Om vi ska haka upp oss på siffror. Nu i takt med att jag blir frisk tappar jag mina sjukdomskilon. Och det är väldigt provocerande för folk märker jag. Om jag, som är normalsmal med smalare ben än normalt råkar sntyda att jag är för knubbig för att bli modell (vilket jag är, de är ju hysteriskt smala, typ 85-60-85 och jag har MINST en dm större mått på varje ställe)så tar folk jätteilla vid sig och verkar tro att jag tycker DE är tjocka? Hallå liksom. För att modella behöver man vara en tandpetare typ. Mkt bra för de som är naturligt skitsmala men var och en måste ju se till sin naturliga kroppsform. Ingen är snygg i anorexia liksom. Och svält ger skinnybitches, inte snygga kroppar. De flesta som tänker "bara jg blir SMAL OCH SNYGG blir jag lycklig" utan att tänka på hur lyckliga de faktiskt är nu. Och snygga. De har vänner. De har kul. De kan äta. Hat bränner inte fler kalorier än att älska livet. Däremot gör inte självsvält någon lycklig. Det ger bara massa problem. För handen på hjärtat, vad väljer du? Kunna skratta och vara glad med kompisar och ta en pizza ibland eller stanna hemma för att du är trött, sjuk, ledsen (pga lågt blodsockrr) och inte hittar några kläder som är snygga? Ät nyckelhålsmärkt och ta en pw med bästa vännen. Prata igenom livet och döden och känn efter hur otroligt skönt det känns att ha en stark och frisk kropp. Välj livet.

tisdag 1 januari 2013

Go get that kitty cat

Fick ju "kasta ut" katten igår, hon hatar människor så kändes inte rätt att ha henne hemma, men iaf. Hon sov hos mamma inatt. Tydligen tog hon smällarna bra ^^ men haga som jag grät när jag lämnade bort henne, ETT dygn till min MAMMA. TÄNK DÅ HUR DET BLIR MED PONNYN?

Men om jag ska ordbajsa lite mer på vägen till mamma då då är det glitter överallt. Hela min jacka, min lägenhet är TÄCKT av paljetter och alla jag varit i närheten av under kvällen. Sry guys. Men ni vet den där låten med katy perry? "look at me im sparkling" är en textrad. That is me. Jättejag. Hela ansiktet. Är en vampyr. Alltså märker ni hur svårt jag har att hålla tråden? Haha vad har hänt, 2013, året jag vaknade med dyslexi och oförmåga att bilda meningar.

Det känns som om jag sitter fast

Känns som om jag gör samma saker hela tiden. Kämpar med skolsn, träffar samma människor hela tiden och allt är bara slentrian. Vill ut och träffa nya människor. Inte för att jag inte gillar dem jag redan känner, utan mer för att ja. Nytt och fräscht liksom. Ni fattar?

Jag har inga nyårslöften, men jag har nyårsmål. Ta hand om mig själv. Ta studenten. Typ så. Dags att söka utbildning nu också. Är skitläskigt med alla prov och grejer man måste göra för det jag vill gå. Slutar säkert med att jag går nån chillig folkhögskola där man får vara dålig och bara flummar omkring. Eller att jag bor i england. Eh. Iaf. Nytt år, nya möjligheter. Gick in i det här året omgiven av fina vänner som alltid finns där, has my back osv. Hoppas vi håller ihop och har kul hela det här året också. Oavsett vad som händer.

Såå

Hörde igår på bron att jag hade snygga ben yada yada. Det var fint. Typ HALLÅ DU BORDE BLI MODELL 30 ggr om ba mm för jag är ju inte alls för knöbbi på kroppen. Iaf. Har ni provat gå i för stora klackar som är svinhöga i djupsnö? Det har jag. Det var jobbigt så jag invigde året genom att springa barfota i snön. Wild and crazyyyyyyyyyyy wööööö. Shit, jag får skärpa mig. Nu vill jag ha mat men alla har gått hem få jag har inga slavar kvar vafan. Vet inte vad jag ska laga. Enda jag vet är att jag har öl åt ett mindre regemente i mitt kylskåp nu. Hade varit fint om folk glömde lite godare grejer istället. Flamsig jag är. Måste nog äta. Heirå. Jag lever.

Nyårs

Druckit fulstrawberry daiquiri hela kvällen. Jelloshots på det. Träffade en sjukt trevlig (och full) tjej på bron, lite synd att hon hittade sina vänner, annars hade hon lätt fått komma hem till mig sen, haha. Iaf. Jag harvhaft kul, bra nyår. Just nu har vi lite efterfest hos mig, folk däckar på köksgolvet och grejer. Kan vara så att jag har världens finaste vänner. Fina 2013, låt mig få fler kvällar som denna!